Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

Veranda zonwering

 

De verschuiving van het traditionele zonnescherm naar het buitenleven is enkele jaren geleden voorzichtig begonnen. Dit jaar merken we de sterke toename in de afzet van deze producten. Er zijn heel veel mogelijkheden met ieder een eigen prijs.

Globaal gezegd zijn er voor een situatie van 4m breed en 4m uitval oplossingen vanaf € 2.500 tot € 15.000. Het eerste systeem is een elektrisch beweegbaar zonweringdoek met geleiders en 2 staanders. Het tweede systeem is een volledig houten omkasting met een elektrisch beweegbaar zonweringdoek inclusief verlichting en heaters.

Maar zoals gezegd zijn er tussen deze twee varianten tal van mogelijkheden om uw eigen terras aan te passen naar uw gewenste oplossing. Hieronder staan de links van enkele voorbeelden die wij u kunnen bieden.

De leveranciers die door ons geselecteerd zijn voor het leveren van veranda zonwering zijn LeinerErhardtSunmasterSunpointBrustor en Rainbow. Wij hebben deze fabrikanten geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten, Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Zeist, Maarn, Doorn en omstreken