Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

Shutters

  • Perfect tegen invloeden zon, wind en regen.
  • Standaard beschikbaar met clear view.
  • Gemaakt van linde hout.
  • Veel tevreden klanten in omgeving Amersfoort en het Gooi

 

Met shutters kunt u op stijlvolle en effectieve wijze de invloeden van zon, wind en regen reguleren. In een handomdraai bepaalt u voor iedere stemming de perfecte lichtinval en daarmee de gewenste sfeer. Spelen met het invallende zonlicht, behoefte aan privacy én veel licht in huis? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, materialen en designs van onze shutters.

 

De shutters kunnen aangepast worden aan elke gewenste situatie. Niet alleen voor ramen en deuren, maar ook roomdividers of zelfs keukenkasten zijn mogelijk.

Standaard worden ze uitgevoerd met Clear View, een verborgen kantelstok aan de achterzijde van de panelen.

 

Ook een luxe hoogglans afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Deze shutters worden gemaakt van lindehout. Deze houtsoort is speciaal geselecteerd vanwege de stabiliteit en het relatief lage gewicht. Andere houtsoorten zoals ceder en abachi zijn minder geschikt omdat ze makkelijker kromtrekken, uitscheuren, minder vochtbestendig zijn en soms te zwaar. De lamellen worden bovendien gelamineerd, waardoor ze zeer vormvast zijn en niet kunnen kromtrekken of schalen.

Onze leverancier voor shutters is Zonnelux

Met onze shutters hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.