Shutters

  • Perfect tegen invloeden zon, wind en regen.
  • Nu ook Jan des Bouvrie shutters beschikbaar.
  • Standaard beschikbaar met clear view.
  • Gemaakt van linde hout.
  • Veel tevreden klanten in regio Amersfoort en Utrecht

Shutters

Met Shutters kunt u op stijlvolle en effectieve wijze de invloeden van zon, wind en regen reguleren. In een handomdraai bepaalt u voor iedere stemming de perfecte lichtinval en daarmee gewenste sfeer. Spelen met het invallende zonlicht, behoefte aan privacy én veel licht in huis? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, materialen en designs van onze Shutters.

Van Geet levert shutters door binnen en buiten. Ook shutterdaken zitten in ons assortiment.

Jan des Bouvrie shutters

Alles draait om bezieling!

Modern, sfeervol wonen in Mediterrane sfeer, aangepast aan uw eigen stijl? StyleShutters werkt voor haar nieuwste collectie samen met Jan des Bouvrie: “Wij passen de shutters veel toe in onze ontwerpen. Het prachtige licht en lijnenspel geeft een fantastische sfeer aan een minimalistisch interieur”

De shutters kunnen aangepast worden aan elke gewenste situatie. Niet alleen voor ramen en deuren, maar ook roomdividers of zelfs keukenkasten zijn mogelijk. Het draait bij Shutters by Jan des Bouvrie om creativiteit en bezieling!

De Shutters by Jan des Bouvrie kenmerkt zich door de uiterst strakke vormgeving. Vierkante zijstijlen geven een robuuste uitstraling en vlakke louvres zorgen voor een strak, afgesloten geheel. Iedere StyleShutters by Jan des Bouvrie is voorzien van een glanzend logo, subtiel geplaatst aan de binnenzijde van een shutterpaneel en u ontvangt bij iedere set Shutters by Jan des Bouvrie een “Certificaat van Echtheid”.

Standaard worden ze uitgevoerd met Clear View, een verborgen kantelstok aan de achterzijde van de panelen.

De Shutters by Jan des Bouvrie kunnen worden voorzien van Heavy Duty ingefreesde scharnieren voor een nog strakker uiterlijk.

Ook een luxe hoogglans afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Deze shutters worden gemaakt van lindehout. Deze houtsoort is speciaal geselecteerd vanwege de stabiliteit en het relatief lage gewicht. Andere houtsoorten zoals ceder en abachi zijn minder geschikt omdat ze makkelijker kromtrekken, uitscheuren, minder vochtbestendig zijn en soms te zwaar. De lamellen worden bovendien gelamineerd, waardoor ze zeer vormvast zijn en niet kunnen kromtrekken of schalen.

Onze leverancier voor Shutters is StyleShutters.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Zeist, Maarn, Doorn en omstreken.

Enkele voorbeelden van onze shutters