Vitrages

  • Top kwaliteit
  • Kwalitatieve leveranciers zoals Decoline, Woko, Luxaflex® eb bece
  • Goede service en garantie.
  • Jarenlange ervaring van van Geet
  • Veel tevreden klanten in Regio Amersfoort en Utrecht.

Gordijnen en vitrage zijn echte sfeermakers in je woon- en slaapkamer. Denk goed na over de kleur, de plooi of het dessin en houd rekening met de voor- en nadelen van de verschillende stoffen en materialen.

Voordelen van vitrage

Veel mensen kiezen voor vitrage vanwege de privacy. Vitrages temperen het daglicht en zorgen dat voorbijgangers niet bij je naar binnen kijken. Past vitrage niet helemaal bij jou? In between gordijnen laten ook licht door en dragen dankzij een mooie tint, kleur of patroon bij aan de sfeer van je interieur.

Vitrage en gordijnen

Van oudsher worden gordijnen en vitrage gecombineerd. Vitrage hangt dichtbij de ramen en de gordijnen hangen daar op hun beurt weer voor. Je zorgt voor eenheid in je interieur als het materiaal, de kleur en de sfeer van beide lagen mooi op elkaar aansluiten.

De leveranciers die door ons geselecteerd voor het leveren van gordijnen, vitrage, in-betweens en de ophangsystemen zijn Decoline, Woko, Luxaflex® en bece.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Zeist, Maarn, Doorn en omstreken

Enkele voorbeelden van onze vitrages