Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

Slimme Raamdecoratie

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken onze smartphone voor allerlei zaken. Het smarthome-concept bereikt dan ook steeds meer mensen. Bij de slimme raamdecoratie staan comfort, eenvoud en veiligheid centraal. Slimme raamdecoratie heeft een hoog gebruiksgemak en kan op diverse manieren bediend worden, zelfs wanneer je niet thuis bent.

 

Slimme raamdecoratie kun je met een afstandsbediening makkelijk bedienen. Naast het gebruik van een afstandsbediening is het ook mogelijk om de slimme raamdecoratie te bedienen via de app of met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Maar wat maakt de raamdecoratie nu daadwerkelijk slim?

Het is niet meer nodig om zelf de handeling uit te voeren, de raamdecoratie activeert automatisch. Dit kan via timers, waardoor standaard om 8 uur ’s ochtends de raamdecoratie opent, of via scènes, dat de raamdecoratie sluit zodra de scène ‘avond’ wordt gestart en de verlichting aangaat.

Slimme raamdecoratie maakt het leven comfortabeler. Smarthome producten werken samen en verhogen daardoor het gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop beweegt de raamdecoratie mee op het ritme van het dagelijks leven. Via de afstandsbediening, app of spraakbediening is het product op afstand te gebruiken. Stel timers of scènes in zodat de slimme raamdecoratie automatisch opent of sluit.

 

Raamdecoratie heeft invloed op het binnenklimaat. Door de isolerende werking draagt raamdecoratie bij aan energiebesparing. In de zomer blijft de warmte buiten, en in de winter verlies je geen warmte. Slimme raamdecoratie past zich automatisch aan door invloeden van temperatuur en lichtintensiteit. Dit resulteert in energiebesparing en een lagere energierekening.

 

Ook kunt u via de app doormiddel van timers of handmatige bediening de raamdecoratie op en neer laten gaan als u van huis bent. Dit geeft eventuele inbrekers het gevoel dat er iemand thuis is.