Serre zonwering

Uw serre is een heerlijk plekje. Rustig een boek lezen of genieten van uw tuin. U zit er binnen, maar toch ook weer buiten. Het is vaak een plek die lastig is te beschermen tegen zonlicht, warmte en wind. Van Geet Zonwering heeft verschillende producten in het assortiment om hier een oplossing voor te bieden.

De meest toegepaste vorm voor de bovenzijde is de klassieke serrezonwering. Het doek loopt tussen of boven geleiders welke op het dak van de serre geplaatst zijn. Stabiliteit van het geheel wordt met veren bewerkstelligd. De maximale breedte per element is 600cm, u kunt meerdere elementen aan mekaar koppelen. De maximale uitval is 600cm.

Om het zonlicht en de wind uit de voorzijde en zijkanten van de serre/veranda te houden maken we gebruik van screens, glaswanden en oprol windschermen

De leveranciers die door ons geselecteerd zijn voor het leveren van serre zonwering zijn Leiner, Erhardt, Sunmaster, Sunpoint, Brustor en Rainbow. Wij hebben deze fabrikanten geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Zeist, Maarn, Doorn en omstreken.