Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

Serre zonwering

  • Serre zonwering van Sunmaster en Brustor.
  • Top kwaliteit.
  • Persoonlijke service en standaard 5 jaar garantie
  • Veel tevreden klanten in omgeving Amersfoort en het Gooi

Uw serre is een heerlijk plekje. Rustig een boek lezen of genieten van uw tuin. U zit er binnen, maar toch ook weer buiten. Het is vaak een plek die lastig is te beschermen tegen zonlicht, warmte en wind. Van Geet Zonwering heeft verschillende producten in het assortiment om hier een oplossing voor te bieden.

 

De meest toegepaste vorm voor de bovenzijde is de klassieke serrezonwering. Het doek loopt tussen of boven de geleiders welke op het dak van de serre geplaatst worden. Stabiliteit van het geheel wordt met veren bewerkstelligd. De maximale breedte per element is 600cm, u kunt meerdere elementen aan elkaar koppelen. De maximale uitval is 600cm.

 

Om het zonlicht en de wind uit de voorzijde en zijkanten van de serre/veranda te houden maken we gebruik van screens.

 

De leveranciers die door ons geselecteerd zijn voor het leveren van serre zonwering zijn Sunmaster en Brustor. Wij hebben deze fabrikanten geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

Met onze serre zonwering hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.