Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

Zonwering

Heeft u behoefte om de warmte grotendeels buiten de woning te houden ?

Dan adviseren wij u om een vorm van buitenzonwering aan te schaffen.

 

Groot voordeel van buitenzonwering is dat de warmte geen kans heeft om binnen te komen. Kiest u voor binnenzonwering (oftewel raamdecoratie) dan zal er altijd een percentage van de warmte, dat al door het raam is binnengekomen, niet naar buiten weerkaatst worden. Deze warmte zorgt ervoor dat de ruimte toch nog onaangenaam verwarmt kan worden.

 

Gelukkig is buitenzonwering veel meer dan alleen de warmte buitensluiten. Tegenwoordig kunt u met buitenzonwering uw woning verder verfraaien en het wooncomfort sterk laten toenemen.

Is het uw wens om alleen de warmte buiten te houden dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvalscherm of voor verticale zonwering (screens), wilt u de zonwering ook gebruiken als terrasoverkapping of als verlenging van uw woonkamer dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooi (knikarm)zonnescherm of een pergola met doek.

 

De mooiste zonwering is toch eigenlijk de handgemaakte markies. Deze zonwering is bij uitstek geschikt om de warmte buiten te houden en de woning verder te verfraaien.

 

Is er geen mogelijkheid om een terrasscherm te bevestigen of wilt u midden in de tuin een schaduwrijke plek creëren, dan hebben wij diverse parasols voor u in ons assortiment.

Bekende merken in de buitenzonwering die wij leveren zijn: Sunmaster en Brustor.