Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

DUETTE®

 • Decoratief en functioneel
 • Twee stoflagen
 • Keuze uit de beste DUETTE® leveranciers Zonnelux en Keje
 • Zeer geschikt voor moeilijke vormen
 • Veel tevreden klanten in omgeving Amersfoort en het Gooi

Gordijnen
DUETTE® gordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. De stoffen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties van vitrage tot verduisterende stoffen. DUETTE® gordijnen hebben een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het DUETTE® gordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect. Een DUETTE® gordijn is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een DUETTE® gordijn biedt de perfecte oplossing.

 

Top down/bottom up
DUETTE® gordijnen zijn verkrijgbaar in de speciale Top down/Bottom up variant. Hierbij kun je de gordijnen zowel aan de bovenzijde als onderzijde openen. Je kunt de raambekleding dus in het midden van je raam vastzetten. Deze bediening zorgt ervoor dat je het lichtinval naar wens kan bepalen op elk moment van de dag en de inkijk vermindert.

 

Dag & nacht model
Je hebt de mogelijkheid om in één gordijn zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag & nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy.

Bedieningsgemak
DUETTE® gordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord, smartcord, light rise, eindlooskoord en kettingbediening. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je DUETTE® gordijn ook elektrisch bedienen.

Een leuke bijkomstigheid: met een DUETTE® gordijn bespaar je op je energiekosten. Door de hongingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je DUETTE® gordijn dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis.

Maatwerk
Alle DUETTE® gordijnen worden voor jou op maat gemaakt.

 

Eigenschappen DUETTE®

 • Decoratief en functioneel
 • Grote variatie in kleuren, structuren en uitvoeringen
 • Beheersing van warmte, licht en privacy
 • Zeer geschikt voor serres en bijzondere ramen
 • Veel stoffen mogen gewassen worden of ultrasoon gereinigd.
 • Ruime keuze bedieningsmogelijkheden

Onze leveranciers voor DUETTE® gordijnen zijn Zonnelux en Keje.

Met onze DUETTE® gordijnen hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.