Duette®

 • Decoratief en functioneel.
 • Twee stoflagen.
 • De beste leveranciers voor Duette® en Dupligordijnen Luxaflex®, bece en Zonnelux.
 • Tevreden klanten in regio Utrecht en Amersfoort
 • Zeer geschikt voor moeilijke vormen.

Gordijnen

Dupli of Duette® gordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. De stoffen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties van vitrage tot verduisterende stoffen. Dupli of Duette® gordijnen hebben een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het dupligordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect. Een dupli of Duette® gordijn is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een dupligordijn biedt de perfecte oplossing.

Uitvoering vrij pakket

Kies voor de uitvoering vrij pakket om je dupligordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kun je gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en verminder je inkijk.

Twee in-één model

Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof en geniet overdag van een natuurlijk lichtinval en ’s avonds van een complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer!

Bedieningsgemak

Dupli of Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord, smartcord, light rise en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je dupli of Duette® gordijn ook elektrisch bedienen.

Een leuke bijkomstigheid: met een dupli of Duette® gordijn bespaar je op je energiekosten. Door de hongingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je dupli of Duette® gordijn dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis.

Maatwerk

Alle Duette® en dupligordijnen worden voor jou op maat gemaakt.

Eigenschappen Duette® & Dupligordijnen:

 • Decoratief en functioneel
 • Grote variatie in kleuren, structuren en uitvoeringen
 • Beheersing van warmte, licht en privacy
 • Zeer geschikt voor serres en bijzondere ramen
 • Veel stoffen mogen gewassen worden of ultrasoon gereinigd.
 • Ruime keuze bedieningsmogelijkheden

Onze leveranciers voor Duette® en Dupligordijnen zijn Luxaflex®, bece en Zonnelux.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Zeist, Maarn, Doorn en omstreken.

Bekijk hier enkele van onze Duette® en dupligordijnen