Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

KeJe en Zonnelux, raamdecoratie voor kunststof kozijnen

  • Montage zonder boren en/of schroeven
  • Volledig behoud van de garantie
  • Stijlvol, subtiel design
  • Veel tevreden klanten in omgeving Amersfoort en het Gooi

 

Raamdecoratie speciaal voor kunststof en aluminium kozijnen

Kunststof en aluminium kozijnen worden met de dag populairder. Een mooi kunststof of aluminium kozijn moet natuurlijk aangekleed worden met hoge kwaliteit raamdecoratie. Wettelijk zit er 10 jaar garantie op nieuwe kunststof en aluminium kozijnen. Voorwaarde is wel dat hier niet in geboord en/of geschroefd mag worden. Met de producten van KeJe en Zonnelux heeft van Geet een brede collectie raamdecoratie die op kunststof of aluminium kozijnen gemonteerd kan worden waarbij de garantie op het kozijn bespaard blijft.

 

KeJe en Zonnelux combineren functionaliteit en kwaliteit met een moderne uitstraling. De uitgebreide stoffencollectie is geïnspireerd op de laatste trends. Door de eindeloze combinatiemogelijkheden creëer je altijd je eigen sfeer in huis.

Montage

  • Zonder boren en/of schroeven
  • Staalband op het kozijn
  • Volledig behoud van de garantie

De raamdecoratie van KeJe en Zonnelux worden zonder boren en/of schroeven gemonteerd op het kozijn, dankzij een aluminium frame dat is voorzien van magneet- en staalband.

Het staalband wordt op het kozijn bevestigd en de achterzijde van het frame is voorzien van magneetband. Door het magneetband kan de raamdecoratie van KeJe en Zonnelux ook op kiep-kantel ramen geplaatst worden. Het stijlvolle, subtiele design van het frame in de kleur van het kozijn zorgt ervoor dat na de plaatsing van het raamproduct een nagenoeg vlak geheel ontstaat en nauwelijks zal opvallen op het kozijn.

 

Met onze raamdecoratie voor kunststof en aluminium kozijnen hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.