Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

Knikarm­schermen

  • Schaduw en privacy
  • Behoud van ruimte en bewegingsvrijheid
  • Persoonlijke service en standaard 5 jaar garantie
  • Veel tevreden klanten in omgeving Amersfoort en het Gooi

 

Wil jij optimaal genieten van je terras en de perfecte schaduw? Dan is een knikarm  zonnescherm een goed idee. Met een knikarmscherm weer je de zon op warme dagen, maar behoud je een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. Alle knikarmschermen worden voor jou op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Rechthoekige, afgeronde of ovalen cassettes met een klassiek of strak design? De knikarm zonneschermen passen bij elke woningstijl.

Wanneer de keuze voor een knikarm zonnescherm gemaakt wordt levert dat heel wat voordelen op. Het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm knikt horizontaal uit, vlak onder het doek. Wanneer het scherm is uitgeklapt heb je nog alle ruimte. Zonder problemen loop je eronderdoor en zowel zittend als staand heb je vrij uitzicht. Je klapt de zonwering met knikarm zo ver uit als jij wilt: zo bescherm je bijvoorbeeld jouw ramen en meubels en geniet je tegelijkertijd heerlijk van de zon buiten.

 

Onze leveranciers voor knikarm zonneschermen zijn Sunmaster en Brustor.
Brustor is gevestigd in België, Sunmaster in Nederland. Beide bedrijven waar kwaliteit, vakmanschap en service de boventoon voeren.

 

Met onze knikarm zonneschermen hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.