De voordelen van horren op maat

Geopende ramen zorgen voor een aanvoer van frisse lucht. Helaas zien insecten hun kans schoon om via dat geopende raam bij u naar binnen te komen.

 

Nou is een enkel spinnetje niet zo heel erg maar om iedere keer midden in de nacht gewekt te worden door het gezoem van die vervelende muggen en vliegen… daar zit niemand op te wachten!

 

Wij kunnen u met het volledige horrenpakket van Unilux en Toppoint een totaaloplossing bieden om de insecten buiten te houden. Of het nou gaat om een draai/kiepraam, een keukendeur of een schuifpui, Voor bijna iedere situatie is een hor toepasbaar.

 

De leveranciers die door ons geselecteerd zijn voor het leveren van horren zijn Unilux en Toppoint. Wij hebben deze fabrikanten geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

 

Unilux en Toppoint bieden zowel oplossingen voor de kleine portemonnee als voor het ruimere budget. Standaard bieden wij u 1 jaar garantie op het gaas en 5 jaar garantie op het systeem.

 

Met onze horren hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.