Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

De voordelen van horren op maat

Geopende ramen zorgen voor een aanvoer van frisse lucht. Helaas zien insecten hun kans schoon om via dat geopende raam bij u naar binnen te komen.

 

Nou is een enkel spinnetje niet zo heel erg maar om iedere keer midden in de nacht gewekt te worden door het gezoem van die vervelende muggen en vliegen… daar zit niemand op te wachten!

 

Wij kunnen u met het volledige horrenpakket van Unilux een totaaloplossing bieden om de insecten buiten te houden. Of het nou gaat om een draai/kiepraam, een keukendeur of een schuifpui, Voor bijna iedere situatie is een hor toepasbaar.

 

De leverancier die door ons geselecteerd is voor het leveren van horren is Unilux. Wij hebben deze fabrikant geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

 

Unilux biedt zowel oplossingen voor de kleine portemonnee als voor het ruimere budget. Standaard bieden wij u 1 jaar garantie op het gaas en 5 jaar garantie op het systeem.

 

Met onze horren hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.