Over Van Geet

Van Geet zonwering

Van Geet zonwering
Van Geet zonwering is al jaren hét adres waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor betrouwbaar en goed advies op maat. Wij leveren en monteren uitsluitend kwalitatieve en betaalbare binnen- en buitenzonwering en aanverwante producten.
Service en betrouwbaarheid is onze dagelijkse drijfveer.

Op deze site vindt u een groot gedeelte van ons assortiment. Hiermee geven wij u een indicatie van de mogelijkheden. Wenst u geheel vrijblijvend een passend advies op maat of bent u benieuwd naar onze vaste lage prijzen neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werken wij?
Van Geet zonwering is gevestigd in Amersfoort, onze dekking is landelijk. Naast het ontvangen van mensen in onze showroom werken we met het concept: “ wij brengen de showroom bij u thuis’. Het blijkt in de praktijk dat het opmeten en uitzoeken van producten het best tot zijn recht komt bij u thuis en in mindere mate in een showroom met een andere sfeer en uitstraling. De showroom is wel weer een uitstekend middel om de verschillen in de modellen en gebruiksmogelijkheden te bekijken.

Wij geven aan de hand van uw wensen maar ook aan de hand van de situatie (bijvoorbeeld bevestigingmogelijkheden) het juiste advies op maat.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een perfect leveranciersbestand opgebouwd waardoor we voor iedere behoefte een passende oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een rolgordijn, een aluminium rolluik of een groot terrasscherm, bij Van Geet zonwering en raamdecoratie kunt u terecht.

Garantietermijnen van 3 tot 5 jaar (binnenzonwering) en van 5 tot 7 jaar (buitenzonwering) zijn bij ons standaard!

Ik wil graag meer weten