Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

Hoe werken wij?

Van Geet zonwering is gevestigd in Amersfoort, onze dekking is regionaal. Naast het ontvangen van mensen in onze showroom werken we met het concept: “ wij brengen de showroom bij u thuis’. Het blijkt in de praktijk dat het opmeten en uitzoeken van producten het best tot zijn recht komt bij u thuis en in mindere mate in een showroom met een andere sfeer en uitstraling. De showroom is wel weer een uitstekend middel om de verschillen in modellen en gebruiksmogelijkheden te bekijken.

 

Wij geven aan de hand van uw wensen maar ook aan de hand van de situatie (bijvoorbeeld bevestigingmogelijkheden) het juiste advies op maat.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben we een perfect leveranciersbestand opgebouwd waardoor we voor iedere behoefte een passende oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een rolgordijn, een aluminium rolluik of een groot terrasscherm, bij Van Geet zonwering en raamdecoratie kunt u terecht.

 

Garantietermijnen van 3 tot 5 jaar (binnenzonwering) en van 5 tot 7 jaar (buitenzonwering) zijn bij ons standaard!

Zonwering en raamdecoratie Regio Amersfoort en het Gooi

Van Geet zonwering en raamdecoratie is al jaren hét adres waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor betrouwbaar en goed advies op maat in in zonwering. Wij leveren en monteren uitsluitend kwalitatieve en betaalbare binnenzonwering, buitenzonwering en aanverwante producten.

Wij hebben met onze zonwering en raamdecoratie  regionale dekking en hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken

Adres

Showroom

vangeetzonwering B.V.
De stuwdam 19
3815 KM Amersfoort

Servicepunt

vangeetzonwering B.V.
Aaltje Noordewierlaan 77
1403 KB Bussum

Review ons op google!

Wij horen graag wat u van ons vindt. Geef uw mening en laat een review achter via onderstaande link.

Schrijf een review