Sunmaster vroegboek voordeel!

Bekijk nu!

pergola’s

  • Vlotte afvoer van regenwater via de palen
  • Strak doek door ZIP-systeem
  • Persoonlijke service en standaard 5 jaar garantie
  • Veel tevreden klanten in omgeving Amersfoort en het Gooi

 

Genieten van het mooie weer? Dankzij Brustor kan dit in perfecte omstandigheden. Met onze innovatieve pergola’s creëert u een buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. De ultieme buitenervaring!

 

De pergola met schuifdak wordt altijd aangebouwd aan je huis. Het doekdak blijft steeds strak in de geleiders door het gepatenteerde ZIP-systeem. Daardoor kan je het doek makkelijk open- en dichtschuiven en geniet je in geopende toestand van maximale lichtinval in huis. Het doek is beschikbaar in tal van RAL-kleuren, waardoor je de pergola perfect kan matchen met je huis en ramen.

 

Van Geet en Brustor hechten veel waarde aan een strakke afwerking. Voorbeeld daarvan zijn de schroeven die onzichtbaar verwerkt zijn in het frame en de weggewerkte vlotte waterafvoer in de palen van de pergola. Door dit alles in combinatie met de dunne palen krijgt de pergola een minimalistisch design waardoor hij volledig opgaat in uw tuin en je steeds van een panoramisch zicht kan genieten.

 

De zijkanten van de zonwering kan je volledig afsluiten met screens om zijdelingse wind tegen te houden. De zijden worden mooi afgewerkt met een vast driehoekig doek en zonwerende ZIP screens. In functie van de afwatering kan je eventueel zelf de hoogte bijstellen aan de hand van de verstelbare voet.

Personaliseer de pergola naar hartenlust! Dankzij de sfeervolle verlichtingsmogelijkheden wordt het ’s avonds op het terras extra gezellig. Kies voor dimbare ledverlichting in de palen, de zijgeleiders of de ondersteuningsbalk. Een volautomatische, oprolbare volant gestuurd door zonne-energie kan geïntegreerd worden en is de oplossing bij uitstek tegen laagstaande zon ’s morgens bij het ontbijt of ’s avonds bij zonsondergang.

 

Onze pergola zonwering is de ideale oplossing om schaduw en gezelligheid te creëren, volledig op maat van jouw woning en wensen. Want naast alle opties bepaal je ook de doekkeuze en het RAL-kleur voor de structuur helemaal zelf.

 

De leverancier die door ons geselecteerd is voor het leveren van de pergola overkapping is de firma Brustor . Wij hebben deze fabrikant geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

 

Met onze pergola’s hebben wij een regionale dekking en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Bussum en omstreken.