Gordijnen

  • Altijd vernieuwend.
  • Topkwaliteit.
  • Gebruik van ophangsystemen Decoline, Woko, Luxaflex® en bece.
  • Jarenlange ervaring van van Geet.
  • Veel tevreden klanten in regio Utrecht en Amersfoort.

Gordijnen in regio Utrecht en Amersfoort

Momenten maken we zelf. Thuis bijvoorbeeld: uitgebreid ontbijten bij een binnen schijnende ochtendzon, ontspannen met een boek in een fauteuil bij de haard, familie of vrienden samenbrengen rond de eettafel.

Gordijnen, vitrages en ‘in betweens’ maken die momenten nog mooier en intenser met totaaloplossingen voor raamdecoratie. Sfeerscheppers in de vorm van elegante gordijnen op bijpassende ingenieuze ophangsystemen.

De collecties van Van Geet bieden een spel van licht en kleur voor elke smaak en elk interieur. Strak, trendy of klassiek en altijd eigentijds en vernieuwend.

Zo zijn onze collecties meer dan unieke en exclusieve raamdecoratie. Ze vormen een totaaloplossing van topkwaliteit die u van ons gewend bent.

Van Geet werkt samen met INNOVATING TECHNICS

Een zorgvuldig gekozen gordijn verdient een elegant en ingenieus ophangsysteem.

Innovating Technics biedt voor elk type raamdecoratie een bijpassend ophangsysteem. De duurzame en gebruiksvriendelijke hang- en sluitsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn met oog voor detail afgewerkt.

Van Geet ziet ophangsystemen niet enkel als drager van de horizontale of verticale beweging, maar ook als ‘finishing touch’ van een totaaloplossing. Want aan de juiste rail, roede of roederail komt uw exquise gordijn pas helemaal tot zijn recht.

Bezoek de website van Innovating Technics voor meer informatie.

De leveranciers die door ons geselecteerd voor het leveren van gordijnen, vitrage, in-betweens en de ophangsystemen zijn Decoline, Woko, Luxaflex® eb bece.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Zeist, Maarn, Doorn en omstreken