Veranda overkapping

  • Conform de hoge Duitse kwaliteits eisen
  • Beschermd tegen alle weersomstandigheden
  • goede service en garanties
  • Jarenlange ervaring van van Geet
  • Veel tevreden klanten in Regia Amersfoort en Utrecht.

De Gardendreams veranda

Onze veranda’s worden vervaardigd uit aluminium conform de hoge Duitse kwaliteitseisen. De constructie van uw veranda is daardoor solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij u past. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of veiligheidsglas. Daarnaast zijn er vele extra opties, zoals verlichting en verwarming, waarmee u uw veranda kunt uitrusten. Ook de opstelling biedt volop keuzevrijheid. Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoekveranda.

Veranda met Giga Goot voor een maximale overspanning

Gardendreams veranda’s worden tot en met 400cm breed geleverd op twee staanders. Vanaf 500cm zult u bij de standaard veranda een extra staander geleverd krijgen. Wilt u liever geen extra staander bij een veranda vanaf 500cm, kies dan voor de GIGA Goot. Gardendreams heeft een nieuwe gootprofiel ontwikkeld, waarbij in veel gevallen uw veranda ook op twee staanders te plaatsen is. De maximale overspanning met polycarbonaat dakbedekking kan met de GIGA goot t/m 700cm breed en 300cm diep, met een glazen dakbedekking kan de maximale overspanning t/m 600cm bij een diepte van 300cm. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden in uw eigen thuissituatie.

Veranda in waaiervorm met 45 en 90 hoek

Hoe uw woning ook is vormgegeven, welke ruimte uw tuin ook biedt, voor elke situatie biedt Gardendreams een juist ontwerp. Tijdens een goede inventarisatie van uw wensen bepalen wij samen met u de optimale samenstelling van uw veranda. De mogelijkheden van Gardendreams beperken zich niet alleen tot een rechte toepassing. Wij kunnen ook oppervlakten overkappen in een afwijkende vormgeving. Of de veranda nu in de hoek, om de hoek of schuin moet worden geplaatst, niets is ons te gek! Dankzij de flexibiliteit van ons systeem worden alle woonwensen realiteit.

Veranda met 45˚of 90˚ hoek met polycarbonaat dakbedekking

Met een hoekveranda in waaiervorm vergroot u op efficiënte wijze uw terras. U kunt er later zelfs voor kiezen om van uw veranda een tuinkamer te maken. Alle informatie over een tuinkamer vindt u verderop in deze brochure. Naast de standaard veranda met de hoek van 90˚, kunt u ook kiezen voor de rechte uitvoering met een hoek van 45˚. Vraag naar de mogelijkheden

Vrijstaande veranda

Creëer de ideale zithoek in uw tuin. De meeste mensen hebben het idee dat een veranda altijd aan het huis gemonteerd moet worden, maar niets is minder waar. U creëert uw ideale zithoek waar u maar wilt. Met een vrijstaande veranda heeft u ongekende mogelijkheden. Deze wordt contra-gemonteerd zodat u de diepte in uw tuin behoudt. De vrijstaande veranda kan erg makkelijk worden voorzien van aluminium zijwanden. Zo creëert u een  heerlijke beschutte leefhoek in uw tuin en uw bekijkt de tuin hierdoor ook eens van een andere kant! Ook de vrijstaande veranda kan geheel naar uw wensen worden aangepast. Vraag uw dealer eens naar de vele verschillende mogelijkheden.

Aluminium Veranda.

Van Geet levert alleen veranda’s die worden vervaardigd uit aluminium conform de hoge Duitse kwaliteitseisen. De constructie van uw veranda is daardoor solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij u past. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of veiligheidsglas. Daarnaast zijn er vele extra opties, zoals verlichting en verwarming, waarmee u uw veranda kunt uitrusten. Ook de opstelling biedt volop keuzevrijheid. Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoekveranda.

Aluminium Vrijstaande Veranda

De meeste mensen hebben het idee dat een veranda altijd aan het huis gemonteerd moet worden, maar niets is minder waar. U creëert uw ideale zithoek waar u maar wilt. Met een vrijstaande veranda heeft u ongekende mogelijkheden. Deze wordt contra-gemonteerd zodat u de diepte in uw tuin behoudt. De vrijstaande veranda kan erg makkelijk worden voorzien van aluminium zijwanden. Zo creëert u een  heerlijke beschutte leefhoek in uw tuin en uw bekijkt de tuin hierdoor ook eens van een andere kant! Ook de vrijstaande veranda kan geheel naar uw wensen worden aangepast.

De leveranciers die door ons geselecteerd zijn door het leveren van aluminium veranda’s en veranda overkappingen zijn Erhardt, Brustor en Gardendreams. Wij hebben deze fabricant geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel referenties in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Maarn, Doorn en omstreken

Enkele voorbeelden van onze veranda overkappingen