Zonwering buiten

Buiten Jaloezieen

Bekijk hier onze buiten jaloezieen

Meer over buiten jaloezieen

Buiten gordijnen

Bekijk hier onze buiten gordijnen

Meer over buiten gordijnen

Markiezen

Bekijk hier onze markiezen.

Meer over markiezen

Pergola's

Hier ziet u een overzicht van onze Pergola's.

Meer over pergola's

Parasols

Bekijk hier onze parasols.

Meer over parasols

Serre zonwering

Bekijk onze serre zonwering.

Meer over serre zonwering

Screen

Bekijk hier onze screens

Meer over onze screens

Terrasschermen

Meer informatie over onze terrasschermen.

Meer over terrasschermen

Uitvalschermen

Bekijk onze uitvalschermen.

Meer over uitvalschermen

Veranda overkapping

Bekijk onze veranda overkappingen

Meer over overkappingen

Veranda zonwering

Bekijk hier onze veranda zonwering.

Meer over veranda zonwering

 

Zonwering buiten

Heeft u behoefte om de warmte grotendeels buiten de woning te houden dan adviseren wij u om een vorm van buitenzonwering aan te schaffen.

Groot voordeel van buitenzonwering is dat de warmte geen kans heeft om binnen te komen. Kiest u voor binnenzonwering dan zal er altijd een percentage van de warmte, dat al door het raam is binnengekomen, niet naar buiten weerkaatst worden. Deze warmte zorgt ervoor dat de ruimte toch nog onaangenaam verwarmt kan worden.

Gelukkig is buitenzonwering veel meer dan alleen de warmte buitensluiten. Tegenwoordig kunt u met buitenzonwering uw woning verder verfraaien en het wooncomfort sterk laten toenemen.

Is het uw wens om alleen de warmte buiten te houden dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvalscherm of voor verticale zonwering (screens), wilt u de zonwering ook gebruiken als terrasoverkapping of als verlenging van uw woonkamer dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooi (knikarm)terrasscherm of een serrezonwering.

De mooiste zonwering is toch eigenlijk de handgemaakte markies. Deze zonwering is bij uitstek geschikt om de warmte buiten te houden en de woning verder te verfraaien.

Is er geen mogelijkheid om een terrasscherm te bevestigen of wilt u midden in de tuin een schaduwrijke plek creëren dan hebben wij diverse parasols voor u in ons assortiment.