Vloerkleden voor buiten

  • Waterbestendig.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • bestand tegen uv stralen
  • Buiten vloerkleden van Dickson.
  • Veel tevreden klanten uit regio Amersfoort en Utrecht.

Voerkleden voor buiten van Dickson

Maak van uw terras een buitenwoonkamer. Een Dickson buitentapijt geeft de sfeer van binnen aan buiten. Het is heerlijk om op je blote voeten over de prachtige buitentapijten te lopen, die het effect van een vloerkleed binnen hebben. De tapijten zijn waterbestendig, eenvoudig te reinigen en bestand tegen krachtige UV stralen. Het karpet kan zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. Het heeft een strak design is zeer sterk, makkelijk te reinigen, kleurecht, anti-statisch en anti-slip. Ook ideal bij het zwembad.

U kunt kiezen uit maar liefst 14 kleuren en diverse afmetingen. Het tapijt kan worden afgewerkt met een stoffen Sunbrella rand of met een vinylrand met een standaard breedte van 6 cm. Een vinylrand is de beste optie bij veelvuldig gebruik. De rand is duurzaam en afwasbaar met de hogedrukpuit. Dickson heeft met deze technische innovatie een vloerbedekking ontwikkeld voor de meest veeleisende openbare ruimtes, zoals hotels, kantoren, winkels, restaurants, etc.

De leverancier die door ons geselecteerd voor het leveren van buiten gordijnen is de firma Dickson. Wij hebben deze fabrikant geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel tevreden klanten in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Zeist, Maarn, Doorn en omstreken

Enkele voorbeelden van onze buiten vloerkleden