Aluminium tuinkamer

  • Aluminium tuinkamer van Gardendreams.
  • Beste kwaliteit en garantie.
  • Jarenlange ervaring van van Geet.
  • Veel tevreden klanten in regio Utrecht en Amersfoort.

Naast een vaste of vrijstaande veranda, kunt u bij van Geet ook terecht voor de ultieme woonwens: een tuinkamer. Speelt u met de gedachte om uw huis uit te breiden, maar heeft u geen zin in een grote en dure verbouwing? Droomt u van een perfecte plek om te genieten van de voorjaarszon? Een tuinkamer biedt u ongetwijfeld de juiste oplossing.

De standaard aluminium tuinkamer van Gardendreams is er in 3 verschillende uitvoeringen.

Aluminium tuinkamer met dubbele deur

Deze tuinkamer heeft links en rechts een aluminium wand met van boven tot onder voorzien van glas, aan de voorkant is deze tuinkamer uitgevoerd met een afsluitbare dubbele deur.

Aluminium tuinkamer met schuifpui

De tuinkamer met schuifpui heeft aan de voorzijde een 2- of 4 delige schuifpui, aan de linker en rechterkant is de tuinkamer voorzien van een aluminiumwand met glas van boven tot onder.

Aluminium tuinkamer met glasschuifwandsysteem

De tuinkamer met het glasschuifwandsysteem is zowel aan de voorzijde, als aan de linker en rechterzijde, voorzien van het unieke glasschuifwandsysteem.
De aluminium tuinkamers kennen zowel een uitvoering met polycarbonaat dakbedekking, als ook een dakbedekking met veiligheidsglas.
Geniet op een voordelige en eenvoudige manier van extra woonruimte met veel lichtinval. Van Geet biedt u tal van inspirerende opties.

De leveranciers die door ons geselecteerd zijn door het leveren van aluminium tuinkamers zijn Erhardt en Gardendreams; Duitse topkwaliteit. Wij hebben deze fabricant geselecteerd vanwege de top kwaliteit, uitstekende service en garantie.

Wij hebben een landelijke dekking maar hebben inmiddels veel referenties in Amersfoort, Leusden, Ede, Nijkerk, Putten,Baarn, Soest, Bilthoven, de Bilt, Maarn, Doorn en omstreken

Enkele voorbeelden van onze aluminium tuinkamers